Nieuw schilderij: Acryl en saté stick.
Rijst noedels met garnalen!
Lekker Bánh Canh. Ik heb noedels zelf gemaakt.
Ik heb de toestemming van Maritza om dit recept te delen.
115 grs rijstmeel
20 grs tapioca starch
15 grs maizena
1/4 tsp water
1/4 tsp zout
1/2 cup water
Door elkaar mengen en laat het 8 uur staan.
Na 8 uur roer het door elkaar. Zet het deeg 30
seconden in de magnetron. En roer het daarna weer.
Het deeg is nu klaar om gekookt te worden.
Gebruik de pers om sliertjes in kokend water te laten vallen.
Mijn keuken
Koken is niet mijn hobby, maar ik kook elke dag, omdat ik mijn familie gezond wil laten eten.
Biologische producten hebben de voorkeur. Bijvoorbeeld als ik 2 euro bananen koop, zou ik 1,7kg niet-biologische kunnen kopen, maar dan neem ik 1,2 kg biologische bananen. Ik kies voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.
Ik ga Vietnamees eten laten zien, zoals ik dat bijna elke dag kook. Soms maak ik ook Chinese of Thaise gerechten.
Ik ga in op de ingrediënten die ik gebruik voor mijn keuken en ik geef tips, maar Ik ga geen recepten opschrijven, daar ben ik niet goed in.